wedding

Capturing moments from today... creating memories for a lifetime.

Gefeliciteerd, jullie zijn een dag aan het plannen waarbij de liefde tussen jullie centraal staat.

Een enthousiaste fotograaf is natuurlijk onmisbaar op deze dag. Tijdens jullie prachtige dag wil je natuurlijk alles op een pure, ontspannen manier vastgelegd hebben. Echt zoals het is. Ik heb oog voor detail en ik zorg dat jullie kunnen ontspannen op deze, misschien wel spannende dag. 
Als trouwfotograaf probeer ik op jullie bruiloft zo onzichtbaar mogelijk te zijn, terwijl ik toch overal aanwezig ben en zorg dat elk moment wordt vast gelegd. En natuurlijk geniet ik net zo hard mee als al jullie gasten en jullie zelf!

Ik kom uit Amersfoort, maar voor bruiloften reis ik het hele land door. De wens om in het buitenland te trouwen, natuurlijk ga ik ook graag mee naar het buitenland om jullie mooie dag vast te leggen!

Op deze pagina vinden jullie informatie over mijn werkwijze, de kosten en alle extra's zoals een trouwalbum of prints.


portfolio

Ga naar portfolio

Direct nadat ik mijn eerste bruiloft had vastgelegd wist ik het, dit wil ik nog veel vaker doen. De dag vastleggen zoals het gaat, bij alle speciale momenten aanwezig zijn, jullie leren kennen en net zo genieten als jullie gasten. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Ik ben een fotografe met passie en enthousiasme voor bijzondere momenten. Mensen omschrijven mij als een rustig, sociaal persoon waarbij mensen zich gauw op hun gemak voelen. En natuurlijk met oog voor detail. 
Op de dag zorg ik dat ik onopgemerkt de mooiste momenten vastleg. Van kleine details tot aan de pure emoties tijdens de ceremonie. 

Ik ben reislustig, dus mochten jullie plannen hebben om in het buitenland te trouwen, ook dan ben ik beschikbaar!

Ben ik jullie trouwfotograaf?

Zijn jullie benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? Stuur een berichtje, ik kom graag met jullie in contact.
 
Jullie komen gezellig bij mij thuis en onder het genot van koffie en thee leren we elkaar kennen. Ik wil alles weten over jullie mooie dag. En natuurlijk laat ik mijn werk zien en kunnen jullie de trouwalbums bekijken. Ik vind het belangrijk dat jullie je bij mij op je gemak voelen, ik ben immers bij al jullie belangrijke momenten. 

De aanvraag

01.

Wat leuk dat ik jullie prachtige dag mag vastleggen! 
Om de datum te reserveren ontvangen jullie een factuur voor een aanbetaling van 15%. Dan kan de voorpret van jullie dag écht beginnen. 

Yes, Jullie datum staat vast!

02.

de voorpret

Wat leuk dat ik jullie prachtige dag mag vastleggen! 
Jullie hoeven geen fotograaf meer te regelen en kunnen jullie lekker bezighouden met alle andere activiteiten voor jullie bruiloft. We hebben regelmatig contact.

03.

Het aftellen is begonnen. Eén tot twee weken voor jullie grote dag hebben we een detailgesprek. We bespreken de hele dag in detail door. Ik wil graag alles weten zodat ik al deze momenten optimaal kan vastleggen.

Detailgesprek

04.

Het is zover, jullie gaan trouwen. Het enige wat jullie hoeven te doen is
GENIETEN!

The big day!

05.

Jullie zijn vast heel erg nieuwsgierig naar de foto's. Daarom ontvangen jullie binnen twee dagen een preview. De rest van de foto's ontvangen jullie binnen 6 weken. 
Wanneer alle foto's zijn ontvangen kunnen we het album samenstellen. 

de napret

06.

Volgende

Werkwijze

De investering voor het fotograferen van jullie bruiloft start bij €1100,-. voor 6 uur fotografie. 

Dit is inclusief:

Prijzen

Een enthousiaste fotograaf.
Minimaal 250 foto's 
Preview binnen 2 dagen
Beelden zorgvuldig nabewerkt
Luxe linnen 20 x 20 album

Willen jullie mij liever 8 uur, 10 uur of langer op jullie bruiloft aanwezig? Alles is mogelijk. Natuurlijk ontvang je bij meer uren fotografie ook meer foto's. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een prijsopgave. 

Info

Het is zo waardevol om de foto's van jullie dag terug te zien in een album. Een prachtige herinnering voor in jullie huis. Al mijn trouwpakketten zijn dan ook inclusief een luxe trouwalbum. Tijdens de kennismaking kun je een trouwalbum bekijken en zie je wat de mogelijkheden zijn. 

Cadeau album


Info & prijzen

Terug naar overzicht

Bij elk pakket zit standaard een mooi cadeau album van 20 x 20cm inbegrepen.
Maar dit album is ook te upgraden naar een luxe fine art album.

Luxe fine art album

Dit album kan in een formaat naar keuze en heeft minimaal 40 pagina's. Voor de omslag en look van het album kun je kiezen uit verschillende materialen. Deze materialen zijn al tijdens het kennismakingsgesprek te bekijken. Tegen een meerprijs zijn extra's toe te voegen zoals extra pagina's of een luxe bewaarbox of een embossing met jullie naam en/of datum. Zo maken jullie je album precies zoals jullie dat graag willen.

Ouder albums

Wil je ook je ouders of andere naasten een album cadeau geven? Je kunt een kleiner album met maximaal 16 pagina's bijbestellen. Het ouder album is 20 x 20cm  en heeft een linnen kaft.  Het ouder album kost €89,-.

Het trouwalbum

Herinnering om te koesteren

Naast een prachtig album is er ook een mogelijkheid voor andere extra's zoals losse prints. Laat tijdens het kennismakingsgesprek vooral weten wat jullie wensen zijn. 

~ 1 à 2 uur fotografie 
~ Op buitenlocatie of in de daglichtstudio
~ 15 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Minstens 2u nabewerking
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden
~ Webshop om fotoproducten te bestellen
~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Antwerpen

* Reiskosten vanaf 20km: €0,35/km  

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. 

~ De shoot wordt betaald in 2 delen. Bij het boeken wordt een voorschot van €50 aangerekend, na oplevering van de foto's betaal je het resterende bedrag.

~ Bij regen wordt de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.

~ De foto’s worden binnen 3 weken geleverd.

~ 15 hoge resolutie beelden zijn steeds inbegrepen. Losse foto’s kan je bijbestellen voor € 9,50 per stuk.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

Andere extra's

2
1

Gerjan & Anke

Wauw, wat fijn dat we zo snel een preview mochten ontvangen van onze dag. Wat zijn de foto's mooi! 

2
2

Ewout & Kelly

Onopvallend aanwezig, maar toch elk moment prachtig vastgelegd. Onze gasten, en wij ook,  hebben van je genoten. Bedankt voor alle mooie foto's!

Verzenden

Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is? Stuur gerust een berichtje.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Check jullie datum

@tessabaas.fotografie

Volg me op Instagram

Menu