jouw fotograaf 

Hi, Ik ben Tessa

OVER


Wat ik het liefste doe is de liefde vastleggen tussen mensen. Liefde tussen ouders en kind & de liefde tussen twee volwassenen. Mijn bruiloft was de mooiste dag in mijn leven. We hebben onwijs genoten van elkaar en alle lieve mensen om ons heen. De foto's van die dag zijn mij dan ook heel dierbaar. Die herinneringen wil ik ook voor jou vastleggen!
Ik hou ervan om de mooie momenten van het leven vast te leggen, met alle mooie mensen die daarin voorkomen. 

Ben jij op zoek naar een enthousiaste trouw- en lifestyle fotograaf rondom Amersfoort? Neem gerust contact op via de contactpagina.

MIJN VERHAAL

Mijn passie voor fotografie is ontstaan tijdens prachtige reizen. Vanaf mijn tienerjaren reisde ik alleen de hele wereld over. Ik kon het thuisfront niet in woorden duidelijk maken hoe het was, wat ik meemaakte en hoe prachtig de natuur was. Maar door mijn foto's kon ik de mensen naar de plek toe brengen. Dát is wat een foto kan doen. Een foto brengt je weer terug in het moment,  in de herinnering. 

Jaren heb ik gewerkt in het onderwijs. Maar mijn hobby fotografie bleef kriebelen. Een jaar ben in opleiding gegaan tot fotograaf.  Nog steeds heel blij met die stap. Dit is wat ik het liefste doe! De combinatie met het werken in het onderwijs en eigen ondernemer hebben vind ik erg afwisselend.
Puur, intiem & ontspannen

Ik fotografeer jullie puur, intiem en ontspannen. Door mijn werkwijze zet ik jullie heel relaxt en spontaan op de foto. Het resultaat is super toffe beelden en natuurlijk een hele leuke ervaring! Een shoot is echt quality time.

Foto's zijn niet zomaar een momentopname, maar misschien wel één van de meest waardevolle dingen die je kunt bezitten. Herinneringen vervagen, maar foto's blijven bestaan. Je zal ze voor eeuwig kunnen koesteren. Zelf geniet ik ook ontzettend van alle foto' s in mijn huis en in de fotoboeken van de momenten die ik nooit wil vergeten. Hoe fijn is het dan als deze momenten op een ontspannen en professionele manier worden gemaakt.

Your beautiful story

MIJN missie

told through powerful images.

ijskoffie lover
Levensgenieter

Reisjunkie

It's me!Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

@tessabaas.fotografie

Volg me op Instagram

Menu